This is my portfolio Enjoy

Note!
This portfolio will be subject to changes.
Get to know me

Get to know Me

Persoonlijk

Ik ben Bjorn de Jong, geboren op 19-04-1987.

Vader van drie kinderen en getrouwd met Janien de Jong.

Samen wonen wij in Emmen.

Een van mij hobby's is pc's bouwen en repareren, zowel de software als de hardware kant.

Skills Huidig

HTML 75%
CSS60%
JavaScript50%
Coaching50%

Doel

HTML 100%
CSS100%
JavaScript100%
Coaching100%

WerkVerleden

Allround kermis medewerker

Het opbouwen van kermis attracties, beheren van de kassa en het managen van het overig personeel, evenals het controlleren van de attracties op veileigheid en constructie

Stratenmaker

Verschillende werkzaamheden onder andere het klaarmaken van de puinbaan/zandbaan, het handmatig bestraten met klinkers en tegels.

Medewerker kringloopwinkel

Verschillende werkzaamheden op het gebied van bruin/witgoed en electronica. waaronder repareren testen en prijzen bepalen.

HardSkills

Webdevelopment

Momenteel ben ik in staat om "templates" aan te passen en zelf functionaliteit toe te voegen.Doormiddel van verschillende Frameworks en het gebruik van de talen: Html5, Css3, en Javascript. Dit kunt u zien aan de hand van dit portfolio.Ook ben ik in staat om zelf frameworks in te laden en vanuit een leeg framework te werken.Verdere ontwikkelingen in mijn traject zal ik hier aanpassen en uploaden naarmate de tijd vorderd.

Pc Hardware

Pc's bouwen samenstellen en optimaliseren is mijn sterkste kant tot nu toe op het gebied van ict.Ik kan volledig zelfstandig naar iemands wens een pc samenstellen, Dit heb ik bereikt door mijzelf volledig te verdiepen in de architectuur van pc's en de software die hierbij gebruikt word.Onder in de "portfolio" sectie van deze website kunt u een voorbeeld van een van mijn systemen zien.

Embedded Devices

Arduino, Esp, en raspberry zijn een paar van de voorbeelden waar ik gebruik van maak tijdens een "hackathon" om ideen uit te werken.Dit zijn eigenlijk microcomputers die volledig programmeerbaar zijn in diverse talen als C# en c++.Ik kan hier al hele mooie dingen mee maken, dat is ook gebleken omdat ik samen met mijn team op een hackathon best design heb behaald dankzij een werkend prototype gemaakt met een arduino.

SoftSkills

Ondernemend Leren

Ik ben in staat om volledig zelfstandig dingen aan te leren.Dit wil zeggen dat ik ongeacht het onderwerp een manier heb om dit aan te leren.Een voorbeeld is dit portfolio, voordat ik aan de bootcamp van Codegorilla meedeed had ik nog nooit 1 woord gecodeerd, of nog maar een woord code gezien.De manier waarop ik dit doe is dat ik de juiste bronnen van informatie weet te vinden en mij open te stellen voor informatie ook al is het een moeilijke stof.

21st Century skills

Ik heb door de jaren heen goed leren communiceren met collega's, Ook vind ik dat ik doelgericht kan handelen en denken vooral object georienteerd denken vind ik heel fijn zodat je alle aspecten van een case of voorwerp kunt begrijpen.Mijn probleem oplossend vermogen is hoog dit blijkt ook weer uit de uitslag van de hackathon omdat je hier maar een paar uur hebt om een bepaalde case uit te werken, en een werkend product te laten zien.Ook heb ik mijzelf met name ontwikkeld op het communicatie vlak doormiddel van het geven van presentaties, ik heb diverse presentaties gegeven voor bedrijven en mensen van de gemeente en overheid.

Coaching

Coaching en guidance is iets wat ik de afgelopen drie maanden heb ontdekt.Ik ben iemand die graag andere mensen helpt om zichzelf naar een hoger doel te brengen binnen hun eigen interesses en kunde.Mijn sterke kant is vooral dat ik mensen goed in kan schatten op hun sterke en juist minder sterke kanten zowel op creatief als sociaal vlak.In mijn periode als coach bij CodeGorilla heb ik bijvoorbeeld een team gecoached dat ook geen enkele kennis had van coderen, dit team heeft nu succesvol een werkend product afgeleverd dat u Hier kunt zien.

Leerdoelen

Coaching

Ik ben sinds 15/06/2017 bij CodeGorilla gevraagd of ik het leuk zou vinden mijzelf als coach te ontwikkelen, dit aanbod heb ik aangenomen en ben nu bezig aan dit traject. Mijn doel is om zowel de gids rol op mij te nemen als de techniche ondersteuning te bieden op het gebied van fullstack web development.

Web Development

Graag zou ik mij in mijn kennis verder willen ontwikkelen op het gebied van fullstack web development, dit met oog op mijn verdere carriere als coach. Ik zou hier een training/bootcamp voor willen genieten om meer kennis te vergaren buiten de mogelijkheden die ik zelf heb om research te doen.

Embedded Devices

Graag zou ik mijzelf willen ontwikkelen op het gebied van embedded devices, in combinatie met de c# en c++ talen voor het programmeren van mooie oplossingen en werken aan een smart world.

MIJN PORTFOLIO

portfolio img 2

Team

Twee van de eerder genoemde leden van het team dat ik gecoached heb.Zij wonnen een interne "Codeathon"

portfolio img 3

Hardware

Een van de pc uitvoeringen die ik kan preparen vanaf het begin

portfolio img 3

Hackathon persoonlijke prestatie

De twee winnende teams van de hackathon in Harderwijk.

Contact

Hoe u mij kunt bereiken

Voor vragen opmerkingen of natuurlijk opdrachten kunt u altijd contact opnemen met mij.Opbouwende kritiek is altijd welkom

+31 627547013

bdejong@codegorilla.nl

Emmen